Liken, delen en

Lekker reageren

Hallo, je kent het waarschijnlijk wel: je staat gezellig in de kroeg met wat vrienden een biertje te drinken en ineens staat er zo'n extreem blij over het paard getild reclameposter-personage met een kaboutermuts, spierwitte tanden en een boswachtersbaard tegenover je in sneltreinvaart allemaal vragen op je af te vuren over je werk en je privéleven, echt vet kut en je wilt er natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Maar hoe? Gewoon zo:

Manier 1 Zeg dat je die tatoeage op z'n arm echt vet vindt en vraag of hij nog meer tatoeages heeft, als hij dan zegt "ja op m'n been" (die kans is extreem groot) dan zeg je "o leuk laat eens zien". Als hij dan bukt om z'n broekspijp omhoog te stropen sluip je heel stilletjes weg richting de toiletten en sluit je jezelf daar even 3 minuten op. Als je dan weer terugkomt is hij waarschijnlijk alweer iemand anders aan het lastigvallen dus kun je gewoon rustig verdergaan met bier drinken met je vrienden.

Manier 2 Doe halverwege het gesprek ineens net alsof je wordt gebeld, neem op en voer een soort nep gesprek zoiets als: "Hoi schat,... ja.... ja nee lijkt me leuk om volgende week een weekendje weg te gaan,.... ja tuurlijk.... wat? Berlijn? Oh nee gadverdamme haha, dikke lul ik ga echt niet naar Berlijn, ik haaaaaaat Berlijn!" Als je dan ophangt is hij waarschijnlijk al weg want als jij Berlijn stom vindt dan vindt een hipster jou stom.

Manier 3 Zeg dat je een tyfushekel hebt aan koffietentjes, startups en fietsen met dunne banden.

Manier 4 Kijk naar beneden en vraag waarom hij z'n broekspijpen zo hoog opgerold heeft en waarom hij geen sokken draagt. Vertel hem vervolgens dat je tante een naaiatelier heeft en dat hij daar best een keer met korting z'n broekspijpen mag laten inkorten als hij die te lang vindt. Voor een stel lekkere warme herensokken verwijs je hem door naar de Wibra, 3 paar voor slechts 2,95. Einde gesprek.

Manier 5 Vraag hem waar hij altijd z'n boodschappen doet, als hij dan zegt "bij Marqt, en jij?" dan zeg je "Ja ik soms ook maar bij ons is het maar één keer per week markt dus meestal ga ik gewoon naar de Lidl". Als hij dan zegt "Nee Marqt, met een q" zeg je gewoon "Haha huh? Wat bedoel je?". Met een beetje geluk loopt hij dan zuchtend weg en ben je er vanaf.

Hebben jullie ook nog tips? Zeg ze dan hieronder veel plezier en fijn weekend doei

Lees ook: 6 openingszinnen voor in de kroeg

Haha nog een keer doei,

doei

onee grapje hier nog een hipster haha

nu echt doei,

doei

Haha doei, klik hieronder voor vet leuke Kakhiel kleren NU GEEN VERZENDKOSTEN MET DE CODE SHIP17

Ook leuk: