Liken, delen en

Lekker reageren

Dieren met een mening

51605
0

Hallo, ik vind het echt stom en ontzettend verwarrend dat sommige woorden meerdere betekenissen hebben, bijvoorbeeld bureau. Dan zegt de politie wil je mee naar het bureau maar een bureau is ook een tafel waar je aan kunt werken. (!?) Waar slaat dit op?? En nog een voorbeeld: klinker, dat kan zowel een letter zijn als zo'n steen waar ze straten mee maken. Ik word er echt helemaal gestoord van, zo moeilijk is het toch niet om gewoon voor ieder ding een ander woord te verzinnen of ben ik nou gek??

Ik heb het er laatst ook nog met mijn psychotherapeut over gehad en die zei dat ik er maar mee moet leren leven, maar ondertussen ga ik er wel gewoon echt keihard aan onderdoor en lig ik nachten wakker door deze waanzin. Ik heb zelfs nog overwogen om maar weer gewoon aan de heroïne te gaan om de pijn te verzachten, maar ja daar heb ik geen geld voor en dan moet ik weer een bank overvallen en dan word ik waarschijnlijk weer voor het gerecht gesleept. AH GADVERDAMME DAAR HEB JE HET WEER!! BANK, GERECHT!!! KOTSMISSELIJK WORD IK ERVAN DIE DUBBELE BETEKENISSEN!!

Kennen jullie ook nog woorden met meerdere betekenissen noem ze dan hieronder misschien kan ik ze dan naar de dikke van dale mailen en vragen of hij uit het woordenboek kan halen ofzo

groeten Jacco

Ook leuk: