Liken, delen en

Lekker reageren

Filmrecensie: Fight Club

24258
0

Hoi, vandaag een vet vage film gezien fight club ofzo hij is al best oud maar ik had 'm nog nooit gezien. Het gaat over een gast die de hele tijd niet kan slapen en dan gaat hij naar een soort praatgroep waar ook brad pitt bij zit en daarna ontploft zijn huis ineens en dan belt hij brad pitt en gaan ze samen een biertje drinken.

Vanaf dan wordt alles echt super vaag en ongeloofwaardig want dan gaan ze de hele tijd vechten in kraakpanden en dat mag hij dan tegen niemand vertellen en hij moet op een gegeven moment ook tegen brad pitt en die verkoopt dan ook zeep ofzo.

Maar op het eind blijkt dan ineens dat hij de hele tijd tegen de lucht heeft lopen vechten en dat brad pitt helemaal niet bestaat (????). Ik snapte er geen zak van en m'n moeder vond het ook maar een slap verhaal want die keek een stukje mee. De meeste films met brad pitt zijn wel goed maar deze viel echt tegen. Ik geef deze film een 5,5 (voor de moeite.)

pluspunten fight club:

minpunten fight club.

-het verhaal liep niet echt synchroon

-brad pitt bestond ineens zogenaamd niet meer terwijl hij er wel de halve film inzat

-te veel verwarrende wendingen

-het was de hele tijd vet donker in die film en ik kan de brightness van mn tv niet instellen want ik heb een universele afstandsbediening omdat ik die originele kwijt ben omdat ie een keer in een lege pizzadoos lag die iemand had dichtgedaan en had weg geflikkerd

-sommige mensen hadden echt een vet rare naam zo zou ik m'n hond niet eens noemen

volgende week dinsdag ga ik denk ik weer een film kijken ik hoop dat die wel goed is

doei

Ook leuk: