Liken, delen en

Lekker reageren

Hoi, hier zijn ze dan, de 8 dingen waar je je als ekster nooit druk om hoeft te maken. Wat een leven.

1: Het afbetalen van je hypotheek

Eksters kopen bijna nooit huizen, meestal wonen ze in een zelfgebouwd nest waar geen hypotheek op rust. Daarnaast hebben eksters vrijwel nooit geld omdat ze te lui zijn om een baan te zoeken dus het afsluiten van een hypotheek gaat dan natuurlijk sowieso al niet werken.

2: Het uitzoeken van een geschikte zorgverzekering

Er zijn maar heel weinig eksters met internet, en aangezien het uitzoeken van een geschikte zorgverzekering tegenwoordig allemaal online moet gebeuren is ook dit iets waar eksters zich nooit druk over hoeven te maken.

3: Afvalscheiding

Eksters scheiden hun afval nooit en gebruiken ook bijna nooit prullenbakken, meestal flikkeren ze alles gewoon direct op de grond lekker makkelijk.

4: Nieuwe kleren kopen

Eksters dragen bijna nooit kleren en het boeit ze onderling ook niet echt hoe ze erbij lopen dus ja hatsikidee weer een zorg minder.

5: Naar de tandarts gaan

Eksters hebben over het algemeen nooit echt tanden dus hoeven ze ook niet naar de tandarts.

6: Een foto uitzoeken voor bij je nieuwe Whatsapp groepsgesprek

Omdat eksters meestal geen stopcontacten in hun nest hebben is een mobiele telefoon natuurlijk ook niet echt handig voor ze, waar moeten ze deze immers opladen? Als vanzelfsprekend hebben ze dan dus ook bijna nooit WhatsApp en hoeven ze zich dus ook nooit zorgen te maken over het uitzoeken van een leuke foto als ze een groepsgesprek aanmaken in WhatsApp, want dit doen ze dus nooit.

7: De afwas

Eksters gebruiken nooit borden of bestek, ze rukken meestal gewoon al hun vreten direct met hun snavel uit de grond of van de boom. Daarnaast hebben eksters meestal ook geen handen dus het vasthouden van een afwasborstel is dan natuurlijk al helemaal geen haalbare kaart voor ze.

8: Je ogen laten meten en een leuke bril uitkiezen

Eksters hebben geen oren dus een bril flikkert dan natuurlijk meteen van hun gezicht.

Haha doei klik hieronder voor vet handige truien

Ook leuk: