Liken, delen en

Lekker reageren

1: Het weer

In de meeste vakantieoorden is het de hele tijd vet warm waardoor de lol er eigenlijk al meteen wel vanaf is want je kunt dan geen zak doen behalve zwemmen of slapen of gewoon weer terug naar huis gaan.

2: De reis ernaartoe

Meestal gaan vakanties gepaard met vet lang in de auto of in het vliegtuig zitten waardoor je je helemaal de pleuris verveelt en bloedchagrijnig of doodmoe aankomt op je bestemming er is zelfs ooit een keer iemand op de passagiersstoel van een auto doodgegaan van verveling tijdens een autorit naar Zuid Frankrijk las ik net.

3: Engels praten

Op de meeste vakantiebestemmingen praten ze geen Nederlands dus moet je de hele tijd Engels praten echt super vermoeiend vet kut.

4: Het strand

Als je dan eenmaal op het strand bent aangekomen denk je oh lachen lekker zwemmen maar als je dan naar het water loopt heb je binnen no time je hele poten helemaal openliggen door al die scherpe kutstenen die daar altijd rondzwerven. Soms is het zand ook zo heet dat je er niet eens op kunt lopen omdat je dan meteen derde graads brandwonden oploopt en dan moet je met je schoenen aan zwemmen maar dan gaan je schoenen naar de klote door dat zoute kutwater dus dat werkt dan ook niet.

5: Uit de kraan drinken

Je kunt nooit ergens normaal uit de kraan drinken zonder dat je maag meteen leeggepompt moet worden dus moet je de hele tijd water kopen vet duur.

6: Bergen

Bergen zijn vet kut want je kunt nooit normaal doorrijden omdat ze van die stomme slingerweggetjes hebben gebouwd of tunnels van 3 cm doorsnee ze kunnen beter gewoon die bergen wegslopen en een snelweg aanleggen

7: Stopcontacten

In de meeste landen hebben ze vet rare stopcontacten waardoor je je telefoon niet op kunt laden en dan heb je al gelijk helemaal geen zak meer te doen

je kunt dus eigenlijk beter gewoon thuisblijven maar ja nederland is ook best kut dus ga maar gewoon wel misschien hebben jullie ook nog dingen reageer dan hieronder doei

Ook leuk: