Liken, delen en

Lekker reageren

Hallo, het is pas dinsdag dus het duurt nog vier dagen voordat het weekend is haha vet kut, hier vijf handige tips voor op kantoor waardoor het veel sneller weekend lijkt:

Tip 1: organiseer een DiMiBo

Trommel al je collega's bij elkaar en organiseer een gezellige dinsdagmiddag-borrel. Trek de stagiair achter zijn laptop vandaan en laat hem bier, wijn, vodka en een paar dozen bitterballen halen. Als je nu alvast begint met zuipen dan lijkt het net vrijdag en voor je gevoel is het dan al bijna weekend. Met een beetje geluk heeft het hele kantoor de dag erna dan ook een kater en mag iedereen thuisblijven. Lang leve het weekendgevoel.

Tip 2: probeer zoveel mogelijk in slaap te vallen op je werk

Probeer zoveel mogelijk te slapen op je werk, neem desnoods een paar slaappillen of blijf thuis expres iedere nacht wakker, hierdoor zul je op je werk makkelijker in slaap kunnen vallen. Als je slaapt lijkt de tijd veel sneller te gaan en is het dus voor je gevoel ook veel sneller weekend. Welterusten

Tip 3: kijk films

Stop maar lekker met al dat saaie gewerk, haal een paar zakken chips en wat literflessen cola, trap je schoenen uit, gooi je voeten op je bureau en zet er een leuk filmpje op. Net als bij slapen gaat de tijd voor je gevoel veel sneller als je films kijkt. Maar let op: het moeten dan wel leuke films zijn anders heeft het waarschijnlijk een averechts effect. Veel kijkplezier.

Tip 4: meld jezelf ziek en ga iets leuks doen

Zeg tegen je baas dat die opgebakken roomkaas-schnitzel-lasagna van gister niet echt goed gevallen is en dat je beter in bed kunt gaan liggen. Ga vervolgens naar huis en bel je werkloze vrienden om te vragen of ze meegaan naar de Efteling of zo. Ga vervolgens vrijdag weer naar je werk toe en zeg tegen je baas dat je je al wel weer wat beter voelt. Nu hoef je dus nog maar één dag te werken en is het bijna weekend. Het is bovendien erg mooi meegenomen dat je door de weeks al iets leuks hebt gedaan dus hoef je in het weekend niet eens perse nog iets leuks te gaan doen waardoor het weekend dus langer lijkt te duren. Twee vliegen in één klap.

Tip 5: gooi koffie over je laptop

Gooi expres een kop koffie over je laptop zodat hij het niet meer doet en gerepareerd moet worden. Met een beetje gelukt duurt die reparatie dan drie dagen waardoor je dus lekker drie dagen niet hoeft te werken. Fijn weekend.

Hebben jullie ook nog tips zeg ze dan hieronder bedankt alvast.

Lees ook : Een band opbouwen met je kat in VIJF simpele stappen

Ook leuk: