Liken, delen en

Lekker reageren

Dieren met een mening

64041
0

Hallo, ik ben d’r echt helemaal klaar mee dat mensen woorden gebruiken die eigenlijk nergens op slaan zoals bijvoorbeeld pepermunt daar zit toch totaal geen peper in, dus doe gewoon even normaal of zo. Het moet echt eens een keertje afgelopen zijn met dat huichelachtige gelul, pindakaas is duidelijk geen kaas, er zit echt geen microgram kaas in ik heb de ingrediëntenlijst erop nagelezen dus hou gewoon op met mensen voor de gek houden kom op zeg ik ben toch niet achterlijk.

En wat de fuck is een slavink?? Er zit geen sla in en al helemaal geen vink dus waarom doet de overheid hier niks aan? Ik word finaal gestoord van deze dubbele moraal, ik heb in mijn 34 levensjaren al heel wat concerten en festivals meegemaakt maar ik heb nog nooit iemand met kippenpoten op een drumstel zien rammen dus waar halen supermarkten het gore lef vandaan om die dingen drumsticks te noemen??

En zo kan ik nog wel even doorgaan, varkenshaasjes hebben helemaal niks met hazen te maken, bitterballen zijn helemaal niet bitter, en breek me de bek niet open over allesreiniger maar geloof mij nou maar je kunt je bek er beter niet mee proberen te schrobben. Ik kan zo nog wel duizend andere dingen opnoemen maar ik heb helaas geen tijd want ik moet m’n broer ophalen van Schiphol waar geen schip te bekennen valt en naar wiens hol ze dat vernoemd hebben is mij ook een raadsel.

Groeten Duco

Ook leuk: