Liken, delen en

Lekker reageren

Veel mensen denken dat tongzoenen met een hond normaal is, maar dat is het niet. Het is walgelijk smerig en je kunt er allemaal extreem gevaarlijke ziektes van krijgen dus hou er maar gewoon zo snel mogelijk mee op. Daarnaast is het voor omstanders ook heel erg vies om naar te moeten kijken. Gadverdamme.

Laatst stond ik bij de ingang van de Mediamarkt een frikandel te eten en toen zag ik aan de overkant een vrouw met een hond lopen. Toen kwamen ze een man en een kind tegen (waarschijnlijk de man en het kind van die vrouw) en toen begon die man ineens heel vurig met die hond te tongzoenen. Ik heb toen mijn frikandel uitgekotst en ben zo snel mogelijk naar huis gegaan om te douchen en een fles vodka leeg te drinken. Ik voelde me zo ontzettend smerig, bah.

Ik hoop dat politiek Den Haag hier snel iets aan doet. Door bijvoorbeeld in de grondwet te laten opnemen dat tongzoenen met honden strafbaar is. 20 jaar cel met TBS en dwangverpleging lijkt mij wel een geschikte strafmaat voor deze smeerlapperij.

Wat vinden jullie?

Carla.

Carla is bekend van onder andere de zomercolumn op kakhiel.nl.

Ook leuk: