Liken, delen en

Lekker reageren

Hoi, hier de 5 minst gestelde vragen ooit:

Vraag 1

Als ik nu op je buik ga staan met twee augurken in m’n neus en winegums tussen m’n tenen, krijg ik dan schilfers op m’n tong omdat ik te vaak aan standbeelden lik of mag Humberto Tan ook gewoon zonder schaamhaar meedoen aan de TT in Assen?

Vraag 2

Stel je zit op judo en je krijgt ineens zin om naar Griekenland te kruipen met speklappen op je knieën, bij welk melkveehoudersbedrijf kun je dan het best subsidie aanvragen?

Vraag 3

Mag Sylvie Meis ook een gebakken sliptong op het drielandenpunt leggen, of geldt dat alleen voor broodtrommels vol ragout die de tante van Shrek gekocht heeft op de zwarte markt in Beverwijk?

Vraag 4

Als je samen met Paul de Leeuw en Yes-r een tv programma mag presenteren over yoghurt, zouden er dan genoeg Joint Strike Fighters in de koeling liggen om de complete familie van Walt Disney van limonade te voorzien?

Vraag 5

Heeft er iemand van jullie zin om straks na de crematie van mijn doodgeboren wandelende tak een gezellig potje handbal te komen spelen bij mijn blinde pianoleraar in de achtertuin, en zo ja, kwam er dan haaiensperma uit de uitlaat van Bill Gate’s Suzuki of gewoon balsamico azijn?

Hebben jullie ook nog vragen?

Ook leuk: