Liken, delen en

Lekker reageren

Hoi, stel je hebt een konijn als huisdier allemaal vet lief en schattig enzo maar op een gegeven moment wil hij ineens gabber worden, vet kut. Iets ergers kun je je bijna niet voorstellen want niets is zo irritant als een gabberend konijn in huis. Speciaal iedereen die dit is overkomen hier 4 dingen die je kunt doen als je konijn gabber is:

Ding 1: Bouw een hok in de tuin

Als je konijn gabber is dan houdt hij waarschijnlijk ook van keiharde stampmuziek en daar zit je thuis natuurlijk niet altijd op te wachten, vooral niet als je wilt slapen of moet leren voor een SO. Wat je dan dus het beste kunt doen is een konijnenhok bouwen in de tuin en die goed isoleren met eierdozen of piepschuim dan kan hij daar lekker naar die kutherrie luisteren zonder anderen er mee tot last te zijn.

Ding 2: Zoek een bijbaan voor ‘m

De kans is groot dat je konijn ineens Nike Air Maxjes en allemaal peperdure trainingspakken wil als hij gabber is en denkt dat jij dat wel eens eventjes lekker gaat lopen betalen, mooi niet. Regel daarom ergens een leuk bijbaantje voor je konijn zodat hij zelf voor deze kosten op kan draaien. Geschikte bijbaantjes voor konijnen zijn:

  • Heftruckchauffeur
  • Postbode
  • Verpleegkundige

Bijbaantjes waar konijnen niet geschikt voor zijn:

  • Badmeester
  • Leraar wiskunde
  • Procureur-generaal bij de Hoge Raad

Ding 3: Zorg dat ‘ie z’n rijbewijs haalt

Als je geen zin hebt om je konijn ieder weekend om 4 uur ’s nachts op te moeten halen van allemaal rare hardcore feesten op verlaten industrieterreinen kun je er maar beter voor zorgen dat hij zelf een rijbewijs heeft, dan kan hij er gewoon op eigen houtje naartoe. Wat dan wel belangrijk is, is dat je konijn geen alcohol of drugs neemt en onder invloed gaat rijden. Maak hier duidelijke afspraken over, dreig bijvoorbeeld met dingen als: “als je nog één keer dronken achter het stuur gaat zitten dan ga je met kerst de oven in, hup, naar je kamer”

Ding 4: Leg altijd voldoende condooms in z’n hok

Konijnen staan er natuurlijk bekend om dat ze de hele tijd vet veel seks willen, als je konijn ook nog eens naar hardcore feesten gaat dan zal de kans hierop enorm toenemen en om te voorkomen dat je konijn de hele tijd allemaal andere konijnen zwanger gaat lopen neuken kun je maar het best vet veel condooms neerleggen in z’n hok. Anders zit je straks met allemaal jonge gabber konijntjes opgescheept en ben je nog verder van huis.

Weten jullie ook nog dingen die je kunt doen als je konijn ineens gabber is zeg het dan hieronder in de comments, alvast bedankt doei

klik hieronder voor een leuke pet om te bestellen voor je konijn

Ook leuk: