Liken, delen en

Lekker reageren

Hoi, hier 6 mensen die geen Game of Thrones kijken:

Janine Vos (45) en Herman Verbeek (54) uit Emmen

Wij kijken geen Game of Thrones, al dat gedoe met ridders enzo spreekt ons absoluut niet aan. Vrienden van ons kijken het wel en die zeggen dat het niet is wat het lijkt “je moet er gewoon even inkomen maar als je er dan eenmaal in zit wil je echt nooit meer iets anders”. Ja, leuk…

Bart Hekman (31) uit Amsterdam

Ik weet niet wat het is met Game of Thrones, ik kom er gewoon echt niet in. Ik heb inmiddels al drie keer de eerste aflevering gekeken maar het pakt me gewoon niet. Ik snap er ook eigenlijk geen zak van. Ik heb wel Breaking Bad en Dexter gekeken, dat vond ik wel echt vet.

Denise Vonk (35) uit Utrecht

Al m’n vriendinnen zeggen echt dat ik er aan moet beginnen en dat ze zo jaloers op me zijn omdat ik dan al die afleveringen nog voor me heb en die kan binge-watchen. Maar ik weet niet, ik vind het een beetje tijdverspilling ik kijk dan liever een goede docu over de bioindustrie of ga lekker in bad liggen met een boek van Saskia Noort.

Dave Goossens (28) uit Leiden

Heb alleen die scene gezien waarin je de tieten van Carice van Houten ziet, verder wordt er wel ok in geneukt hoorde ik, straks ff torrent zoeken.

Joke de Jong (88) uit Rotterdam

Wat? Gay mof watte? Is dat iets met Duitse homo’s? Iedereen mot lekker zelf weten wat ie doet.

Ook leuk: