Liken, delen en

Lekker reageren

Hoi, hier 8 mensen die het niet ver zouden schoppen in een gevechtsfunctie bij Defensie:

Mens 1

Mens 2

Mens 3

Mens 4

Mens 5

Mens 6

Mens 7

Mens 8

Herken jij jezelf in één van deze mensen? Dan kun je nu beter stoppen met lezen want dan is een baan bij Defensie in een gevechtsfunctie ook niks voor jou. Daarbij gaat het namelijk om zeer uitdagend en avontuurlijk werk waarbij je dus wel echt sterk in je schoenen moet staan, tegen een stootje moet kunnen en een flinke bak doorzettingsvermogen moet hebben. Daarnaast draait alles om teamwork; mensen moeten op jou kunnen rekenen en vice versa. Haha ben je er nog?

Defensie is op zoek naar geschikte kandidaten voor de volgende drie gevechtseenheden:

1: Korps Mariniers

Het in 1665 opgerichte Korps Mariniers is onlosmakelijk verbonden met de Koninklijke Marine. Amfibische en speciale operaties. Dat is het belangrijkste werk van de mariniers. Het betekent dat de maritieme lichte infanterie-eenheden kunnen optreden op zee, land en de grens hiervan. Check voor meer info:
https://werkenbijdefensie.nl/korpsmariniers

2: Luchtmobiele Brigade

Luchtmobiele Brigade is een snel inzetbare lichte infanteriegevechtseenheid. De brigade is binnen 7 dagen wereldwijd inzetbaar voor de verdediging van eigen gebied, dat van onze bondgenoten, de bescherming van de internationale rechtsorde, rampenbestrijding en het bieden van humanitaire hulp. Daarnaast is de brigade bij crisis-situaties het eerste aanspreekpunt voor civiele instanties in Zuid-Holland, Gelderland en de regio Amsterdam. Check voor meer info:
https://werkenbijdefensie.nl/luchtmobiel

3: Pantsergenie

De Pantsergenie is een onderdeel van de Landmacht dat bestaat uit vaktechnische specialisten met gevechtservaring die ervoor zorgen dat infanteristen hun werk goed kunnen doen. Binnen de gevechtsbrigades ondersteunen ze de infanteristen door explosieven op te sporen, de weg vrij te maken en de vijand te hinderen. Dit alles direct aan het front. Check voor meer info:
https://werkenbijdefensie.nl/genie/pantsergenie

Kijk op deze algemene campagnesite voor alle informatie.

Haha doei

Ook leuk: