Liken, delen en

Lekker reageren

Hoi, je kent het vast wel; je bent jarig of hebt iets anders leuks te vieren en al je vrienden en familieleden komen weer aanzetten met dezelfde domme cadeaus die je ieder jaar krijgt en waar je eigenlijk helemaal niks mee kan. Leuk voor de vuilnisbak, maar niet voor jou. Ook vet zonde voor het milieu trouwens, want het schijnt dat cadeaus elk jaar meer dan 18.000 ton CO2 bijdragen aan onze planeet. Dat is meer dan alle maandelijkse vluchten in Europa bij elkaar, heb ik net effe geteld.

Dan kun je dus beter iets geven waar iemand ├ęcht iets aan heeft. Met de app Boon & Bliss kan dat, want daarmee kun je zelf een cadeaubon maken voor alles dat je maar kunt verzinnen. Bijvoorbeeld een vette reis of een gitaar of een glijbaan van je balkon ofzo. Vervolgens kunnen al je vrienden geld inleggen om het doel te verwezenlijken. Dan krijg je dus nooit stomme cadeaus zoals deze mensen:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

Probeer de app van Boon & Bliss en ontvang nooit meer stomme cadeaus! Het is gratis, leuk en makkelijk. Download 'm direct via deze link.

Wat is het stomste of meest zinloze cadeau dat jij ooit hebt gekregen? Laat het weten in de comments, haha doei.

Ook leuk: