Liken, delen en

Lekker reageren

Hoi, over 6 maanden is het alweer zomervakantie tijd om alvast een leuke bestemming uit te kiezen hier wat opties voor als je van saai houdt:

Bestemming 1: Schagen

Kijk nou eens wat een gezellig bruisend terras hier kun je echt volop genieten van de Hollandse cultuur en heerlijk ontspannen met een glas karnemelk en een paar zelf meegenomen bruine boterhammen met kaas

Bestemming 2: Middelharnis

Wauw, wat een heerlijk authentiek pittoresk grachtje wat een genot moet het zijn om hier overheen te varen Venetië is er niks bij

Bestemming 3: Putten

Je hoeft heus niet helemaal af te reizen naar Scandinavië om van naaldbomen te genieten in Putten staan er ook 13 ofzo, er gaat om het half uur een sprinter naar Putten vanaf Utrecht Centraal en dan ben je er binnen 41 minuten echt vet relaxed

Bestemming 4: Emmeloord

Als je toe bent aan even helemaal niets dan ben je in Emmeloord op de juiste plek, want daar is ook echt helemaal niets, behalve zuurstof en vet veel vrije parkeerplekken. Zelfs de bewegwijzering is zo minimaal dat je alleen 'andere richtingen' op kunt. Als je hier niet tot rust komt dan weet ik het ook niet meer.

Bestemming 5: Dronten

Hetzelfde geldt voor Dronten, ook helemaal niets, behalve een voorrangsbord en wat graan.

Bestemming 6: Tolkamer

Geen enkele boulevard aan de Cote d'Azur kan tippen aan de Europakade in Tolkamer. Ze hebben er zelfs een Chinees restaurant op een boot, doe maar luxe.

Bestemming 7: Hellevoetsluis

Hier kun je prima een tent neer pleuren als je zin hebt om te kamperen, lekker aan het water en ruimte zat.

Bestemming 8: 't Harde

't Harde heeft de allure van een echte metropool maar is aan de andere kant ook juist zo gewoon gebleven. Je kunt er nog alles op de fiets doen, dus ook voor een actieve fietsvakantie ben je hier aan het juiste adres.

Bestemming 9: Berkel en Rodenrijs

Vergeet het Gardameer, Meer van Genève en het Balatonmeer waar het altijd stikt van de toeristen, veel te dure horeca-etablissementen en waar het draait om zien en gezien worden. Bij deze plas in Berkel en Rodenrijs kun je tenminste nog gewoon lekker jezelf zijn en goedkope blikken bier van de Aldi wegtikken met je voeten in het gras.

Bestemming 10: Hoogeveen

Vergeet de Eiffeltoren in Parijs, deze hijskraan in Hoogeveen is minstens net zo leuk om naar te kijken.

Wie weet er nog meer vet saaie vakantiebestemmingen in Nederland noem ze hieronder doei

Klik hieronder voor een boek om je vakantie minder saai te maken

Ook leuk: