Liken, delen en

Lekker reageren

Hallo, je kent het wel, van die extreem frustrerende alledaagse herkenbare dingetjes waar je zoveel stress van krijgt dat ze je mentaal echt helemaal kapotmaken.

Laten we beginnen in de badkamer, dé plek die voor ontspanning zou moeten zorgen maar waar toch dagelijks best veel mensen echt psychisch helemaal naar de knoppen gaan door bijvoorbeeld:

1: Zuignap haakjes die telkens op de grond flikkeren

2: Een lamme douchekop

3: Een lekkende douchecabine

Wat eigenlijk een fijn begin van de dag zou moeten zijn loopt door deze mankementen vaak uit op een half uur lang vloeken, tieren, janken en gaten in de muur stompen van de stress. Zo’n straal water die steeds wegvalt, handdoeken die op de grond flikkeren en schone sokken die zeiknat worden omdat je telkens per ongeluk door een plens water banjert. GADVERDAMME!!!

Of wat dacht je van de slaapkamer, daar is het ook vaak echt afzien door bijvoorbeeld:

1: Muggen

2: Haperende luxaflex

3: Gordijnen die niet goed sluiten

Even lekker tot rust komen in bed na een zware werkdag kun je door deze vermoeiende k*tdingen wel keihard op je buik schrijven, terwijl je bloed nog half kookt van alle ellende in de badkamer word je hier weer helemaal tot het uiterste gedreven en zo opgefokt dat er van slapen de komende 8 jaar weinig meer terechtkomt.

Als je dacht dat je in de rest van het huis veilig was dan heb je het grondig mis, neem bijvoorbeeld maar eens een kijkje in de wc:

1: Een loszittende WC bril

2: Irritant kleine wasbak met loszittend fonteintje

Zo’n vet irritant loszittend fonteintje met een veel te kleine wasbak van 2 millimeter doorsnee waar je nog niet eens met één hand in past waardoor je altijd weer helemaal met vieze handen naar de keuken moet lopen om ze daar te wassen

3: Tegels die niet mooi aansluiten

Oké als je bloed nu nog niet kookt dan weet ik het ook niet meer haha, tijd om voor eens en voor altijd een einde te maken aan deze ellendige opgekropte hoop frustratie en stress! Hoe? Zweet het eruit! Met Hornbach!

Want jezelf lekker in het zweet werken tijdens een project is toch wel de ideale manier om even helemaal te ontladen, kun je gelijk al die dingen waar je stress van krijgt wegwerken.

Hak dus z.s.m. die hele badkamer open, ram een fatsoenlijk handdoekenrek in de muur en knal er een douchecabine in die wel normaal doet. En als je toch bezig bent trek dan ook meteen even je slaapkamer leeg en timmer er een nieuw kozijn in met betere luxaflex, gordijnen en een HOR!!

Heb jij ook van die stressvolle dingen waar je echt helemaal gestoord van wordt in je huis of tuin ofzo? Noem ze hieronder in de comments of deel je foto op Instagram met de hashtags #stress #hornbach dan ga ik jou laten zien hoe je die dingen op kunt lossen haha, alvast bedankt

Ook leuk: