Liken, delen en

Lekker reageren

Hoi, hier 6 dingen die leuk zijn om thuis te doen als je niet naar je werk kunt vandaag:

Ding 1

Je matras uithollen en vullen met mayonaise en dan op de vensterbank gaan staan en een bommetje maken op je bed dan zit je hele kamer onder de mayonaise haha echt vet.

Ding 2

Al je plafondlampen eruit draaien en in de vloeibare chocolade dippen en ze dan laten afkoelen zodat die chocolade hard wordt en ze er dan weer indraaien, vervolgens wachten totdat je partner of moeder ofzo thuiskomt (die wel gewoon naar z’n werk kon omdat ie op de fiets gaat) en het licht aandoet dan begint die chocolade weer te smelten omdat het warm wordt en zit z’n hele kop onder de chocola lijkt net poep haha dit kun je dan filmen en op youtube zetten.

Ding 3

Een plak kaas in een envelop doen en opsturen naar Maaslander met daarbij een briefje met “deze doet het niet” erop.

Ding 4

Alle kieren en gaten en afvoerputjes in je badkamer hermetisch dichtkitten en dan de douche aanzetten en wachten totdat er een laag water van 1,5 ofzo staat dan heb je je eigen zwembad echt relaxed. Je moet dan wel een waterpistool hebben waarmee je al het water uit het raam kunt schieten als je geen zin meer hebt.

Ding 5

Je huisdier leren om de vaatwasser in te ruimen, dit lijkt misschien onmogelijk maar als je maar lang genoeg oefent en hem of haar steeds beloont met een snoepje dan gaat het uiteindelijk vast wel lukken vooral met honden is dit wel goed te doen met katten iets lastiger want die voelen zich altijd overal te goed voor.

Ding 6

Achter je voordeur op de grond bij de brievenbus gaan zitten wachten tot de postbode komt en als ie dan komt en een brief in de bus gooit je mond op die gleuf zetten en keihard BEDANKT HÈ!!!!! naar buiten schreeuwen.

Wie weet er nog meer dingen die leuk zijn om te doen noem ze hieronder doei

Ook leuk: