Liken, delen en

Lekker reageren

Hoi, goed nieuws voor iedereen die alle toffe, grappige of domme momenten uit zijn of haar leven 24/7 de wereld in loopt te slingeren via Instagram stories: dat kan nu nog beter en leuker! Er zijn namelijk nieuwe geanimeerde stickers beschikbaar van Tele2 - ‘Funstagramables’ - die je in je stories kunt plakken, vet lachen. En wellicht inspireren ze je ook nog tot een paar nieuwe hobby’s die je de komende tijd wat positiviteit brengen, mij in ieder geval wel haha. Hier 5 voorbeelden:

1: Vloer-roeien

Als je geen roeitrainer in huis hebt betekent dat natuurlijk niet dat je niet kunt roeien, gooi gewoon een plens olijfolie op de vloer, haak je voeten achter een kastje en doe zoals deze vogel hierboven. Roeien met de riemen die je niet hebt haha. Als je maar lol hebt.

2: Hoed-koppen

De ideale manier om sporten, dansen en fashion met elkaar te combineren. Doe een leuk (of stom) hoedje op, zet een muziekje aan en doe zoals die gozer in de sticker hierboven. Probeer je hoed telkens weer op te vangen met je hoofd terwijl je op de beat snelle squat- en twerkbewegingen maakt. Gooi vervolgens een foto van je beenspieren op Instagram zodat al je vrienden jaloers worden en deze oefening ook gaan doen. Succes verzekerd.

3: Met lood in je schoenen naar school

Niet figuurlijk natuurlijk, gewoon letterlijk. Want school is best vet haha. Bind een paar plakken lood (of ander zwaar spul) aan je schoenen en loop zo naar school of naar je werk. Ook erg goed voor je beenspieren en je conditie. Wel iets eerder van huis vertrekken anders kom je te laat. Behalve als je het eerste uur gym hebt want dit is eigenlijk ook al een soort gym vind ik.

4: De kurkentrekker-challenge

Leuke challenge om te doen met je vrienden of familie. Wie kan zijn of haar benen het vaakst om elkaar heen draaien zoals die krokodil hierboven? De winnaar krijgt dan een zak wokkels of zo’n twister ijsje ofzo. Of een kurkentrekker. Wel oppassen dat je je benen niet breekt want dat doet best pijn.

5: Een auto nadoen

Ook erg leuk om te doen met je vrienden of in je eentje. Tik ergens 4 rolschaatsen op de kop en doe deze aan je handen en aan je voeten. Ga vervolgens de straat op zoals die gast in de sticker hierboven op en roep “IK BEN EEN AUTO, TOET TOET, AAN DE KANT, IK BEN EEN AUTO!!” Nou, iedereen ligt in een deuk. Om te voorkomen dat iedereen ook letterlijk in een deuk ligt kun je dit trouwens beter op de stoep doen haha. Veel plezier.

Benieuwd naar de rest van de Funstagramables? Check ze hier allemaal en gebruik ze in je stories!

Haha doei

Ook leuk: