Liken, delen en

Lekker reageren

Hoi, ik trainde eerst altijd bij duurdere sportscholen omdat ik dacht dat dat beter was maar dat is niet eens zo want ik zit nu bij Basic-Fit en die is eigenlijk veel relaxter haha. Hier 10 dingen die eigenlijk helemaal niet zo basic zijn aan Basic-Fit:

1: Heel veel clubs zijn zelfs ’s nachts open dus dan kun je na het stappen ook meteen je kapsalon en biertjes eraf trainen ofzo vet handig.

2: Je kunt er ook gewoon gratis douchen, vet handig want dan bespaar je thuis weer geld op je waterrekening waar je allemaal leuke dingen van kunt doen zoals fruit kopen ofzo zodat je nóg gezonder wordt

3: Als je een lidmaatschap hebt dan kun je gewoon bij iedere club in elke stad terecht, wel handig als je een keer in de verkeerde trein bent gestapt en toevallig je sportspullen bij je hebt haha.

4: Als je je inschrijft dan krijg je een gratis sporttas dus dan hoef je je sportspullen niet meer de hele tijd los in je broekzak te proppen vet handig.

5: Ze hebben altijd lekker veel verschillende apparaten dus dan kun je ook lekker gevarieerd trainen met veel afwisseling zodat je niet de hele tijd in slaap dondert van de eentonigheid.

6: Met een Premium lidmaatschap mag je je pas ook delen met iedereen die op hetzelfde adres woont dus dan kan je huisgenoot, broer of zus ‘m ook gewoon even stelen zonder problemen. Hij of zij kan er dan ook allemaal flauwe grappen mee uithalen kijk maar:

7: Met een ALL-IN lidmaatschap kun je zelfs deze ALL-IN Home Bike thuis krijgen waarmee je keihard door je eigen huis kunt fietsen als het regent zonder dat je interieur naar de knoppen gaat omdat ie gewoon op z’n plek blijft staan echt raar haha.

8: Je kunt er vet gezond ‘Yanga Sports Water’ tappen voor maar 1,25 per week, en het is ook nog eens vet lekker met allemaal fruitsmaken enzo waardoor je het eigenlijk overal wel zou willen drinken bijvoorbeeld in de kroeg ofzo maar ja dat kan dus niet.

9: Ze hebben ook een app waarmee je virtuele lessen kunt volgen die je op elk scherm kunt afspelen dus als je op vakantie bent kun je ook gewoon sporten of op je werk als je baas even naar de wc is.

10: Ze hebben een vet groot Instagram account waar jouw gymselfie ook op terecht kan komen als je ze tagt dus dan kun je ook nog eens een soort van beroemd worden haha, daarnaast train je dan natuurlijk ook meteen je duim als je genoeg selfies maakt dus dat zijn dan weer mooi twee vliegen in één klap.

Al met al dus best veel toffe opties die niet eens echt basic zijn. Het enige wat eigenlijk echt basic is aan Basic-Fit is de prijs, want voor 19,99 per 4 weken kun je er al terecht! Kom ook sporten en maak van fitness een basic.

Ok doei.

Ook leuk: