Liken, delen en

Lekker reageren

Hoi, een tijdje geleden vroeg ik iedereen in deze blogpost wat het stomste cadeau is dat ze ooit hebben gekregen, er zaten vet grappige inzendingen bij dus heb ik er maar even een win-actie van gemaakt haha. Hier alvast een eerste greep uit de antwoorden en check onderaan wat je kunt winnen:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

Wil je nooit meer last hebben van stomme cadeaus die je toch meteen dezelfde dag nog in de vuilnisbak dondert? Gebruik dan voortaan gewoon Boon & Bliss: de ideale app om het perfecte cadeau te geven of ontvangen. Daarin kun je namelijk gewoon zelf je eigen cadeauwens of droom invoeren, vervolgens kunnen al je vrienden, familieleden of collega's geld inleggen om dit te verwezenlijken. Dan krijg je dus tenminste iets waar je wél op zat te wachten, haha. Bijvoorbeeld een vette wintersport trip met je vrienden, een stofzuiger zonder snoer of een e-bike voor een van je vrienden die nooit doorfietst.

Wat zou jij nou echt graag een keer cadeau willen krijgen? Maak een droom aan in Boon & Bliss, deel 'm op je socials met #Kakhiel #boonandbliss en dan maken de 5 grappigste of meest originele cadeauwensen kans op een gratis hoodie uit de Kakhiel shop . Ben benieuwd haha, doei.

Ook leuk: