Liken, delen en

Lekker reageren

“Als ik de Lotto win…”



Heb jij die zin ook wel eens in je hoofd? Wat zou jij doen? Een dikke auto kopen, vet vaak op vakantie gaan of juist iets heel kleins/specifieks kopen en gewoon lekker doorgaan met je leven zoals het nu is? Kan allemaal, haha. Het wordt sowieso lachen. Vooral als je dan ook nog eens in dit soort situaties belandt. Hier 3 vet domme misverstanden met mensen die de Lotto hebben gewonnen:

1: Wanneer je een nieuwe dikke sportwagen koopt en er een spoiler bij vraagt en de verkoper snapt het niet echt:

2: Wanneer je Ton heet en 50 wordt en een collega komt je feliciteren en je hebt die dag toevallig ook net voor het eerst een ton gewonnen:

3: Wanneer je een deel van je gewonnen geld wil gaan beleggen en een afspraak maakt met een beleggingsadviseur die het niet helemaal snapt:

Wat doe jij als je de Lotto wint? Koop nu een lot en ontdek het zelf! Lotto heeft de vaakst vallende Jackpot in Nederland: De Lotto Jackpot is sinds 2018 al 28x gevallen met een totaalbedrag van € 138 miljoen! Elke zaterdag opnieuw een trekking en dus wéér kans om miljonair te worden.

Lotto.nl 18+ speel bewust. Voor het organiseren van Lotto is aan Lotto BV een vergunning verleend door de Kansspelautoriteit.

Ook leuk: