Liken, delen en

Lekker reageren

Op vakantie gaan is leuk, maar ook dan kunnen er natuurlijk altijd vervelende dingen gebeuren waardoor je snel medisch advies nodig hebt. Bijvoorbeeld als je net gebeten bent door een kwal en niet zeker weet of het nou wel of geen goed idee is om een wildvreemd iemand over je been heen te laten plassen. Hoe relaxed zou het zijn als je dan gewoon even snel kunt appen voor advies? Als je klant bent bij Just kan dat, vet handig haha. Ook in deze situaties:

1: Vergeten de BBQ aan te steken

Je kent het wel: je bent lekker in de zon aan het BBQ’en op een mooi tropisch strand en na een paar stukjes vlees krijg je ineens ontzettend veel last van je maag… Oeps! Je was zo hard aan het relaxen dat je helemaal bent vergeten om de BBQ aan te steken en dus alle runderlappen rauw naar binnen hebt lopen harken. Kan gebeuren natuurlijk. Maar geen stress, App de Dokter!

2: Haai five

Je bent net lekker bezig met je ochtend-yoga-oefeningen op je surfplank in de Indische Oceaan als er ineens een haai op je af komt vliegen. Je geeft hem nog net een haai five maar die komt helaas tegen z’n voortanden en die zijn vet scherp. Geen stress, je kunt dan altijd nog gewoon met je andere hand appen voor snel medisch advies.

3: Thaise massage

Je komt net helemaal verstijfd uit het vliegtuig aan in Thailand en hebt zin in een lekkere een stevige Thaise massage om los te komen, maar die is zo stevig dat ze per ongeluk je halve voet eraf draaien… Geen stress, App de Dokter!

4: Vergeten links te fietsen

Je hebt gezellig een fiets gehuurd op Bali maar was even vergeten dat je daar links moet rijden, dan springt er ineens een aap uit de bosjes die er een stokje voor komt steken. Letterlijk, tussen je spaken haha. Geen probleem, als je je telefoon bij je hebt aap je gewoon ff snel de dokter.

5: Vergeten in te smeren

Je wilde even lekker een frisse ochtendwandeling maken op het strand en dan begint ineens toch die zon weer steeds harder op je huid te fikken, echt irritant want je had je niet ingesmeerd dus nu loop je erbij als een soort kreeft met tweedegraads brandwonden en allemaal vochtblaren enzo. Wat nu? App de Dokter!

Bij Just hoef je je dus geen zorgen te maken over onvoorziene gebeurtenissen tijdens je reis. Met App de Dokter krijg je snel antwoord op al je gezondheidsvragen, wanneer het jou uitkomt.

Fijne vakantie alvast haha doei.

Ook leuk: