Liken, delen en

Lekker reageren

De 3 BESTE anti-kater tips aller tijden

43365
0

Hoi, jullie staan nu zeker lekker gezellig met z'n allen als een bezetene bier naar binnen te hengsten in de disco, helemaal leuk, allemaal koek en ei, totdat je morgen wakker wordt... Want ja hoor, daar is 'ie weer: de kater! Gelukkig zijn er allemaal manieren om zonder kater wakker te worden, hier de drie beste:

Manier 1

Niet gaan slapen. Als je niet gaat slapen kun je namelijk ook niet wakker worden omdat je dan dus al wakker bent.

Manier 2

De hele avond karnemelk drinken. Van karnemelk schijn je nooit echt dronken te worden, ongeacht de hoeveelheid die je ervan nuttigt. Dat komt namelijk omdat er geen alcohol in zit. Onderzoeker hebben onlangs aangetoond dat mensen die geen alcoholische drank drinken voor het slapengaan minder kans hebben om wakker te worden met een kater dan mensen die dat wel doen. (weer wat geleerd)

Manier 3

Voordat je gaat slapen met een pincet al je armharen eruit trekken en een paar rauwe eieren uitsmeren over je armen. Hierdoor absorbeert je lichaam als het ware het ei terwijl je slaapt. Als je wakker wordt heb je in principe al ontbeten en dat scheelt weer een heleboel stress, het schijnt dat stress namelijk je kater nog erger maakt.

dat waren de tips we hopen dat jullie er iets aan hebben mochten jullie ook nog anti-kater tips hebben dan graag hieronder reageren alvast bedankt een hele fijne avond en geniet van jullie karnemelk doei

Reageer