Liken, delen en

Lekker reageren

Help, weekend! Wat nu?

38176
0

Hallo, je kent het vast wel: je bent jezelf de hele week lekker aan het verheugen op het weekend en als het dan eindelijk zover is verveel je je de tering. Echt balen, je had er zoveel meer van verwacht. Maar ja, that's life, zoals ze dat in films altijd zeggen. Hier 5 leuke dingen die je kunt gaan doen als je je verveelt:

Ding 1: Maak je eigen prutje

Pak een boterhamzakje en vul deze met een klein beetje van alles wat je in huis hebt, denk bijvoorbeeld aan: Shampoo, pindakaas, peper, zout, sambal, afwasmiddel, jam, tandpasta, tipp-ex, lijm, bodylotion, sudocreme etc. Meng het geheel vervolgens goed door elkaar en leg een knoop in het boterhamzakje. Je hebt nu een leuk zelfgemaakt prutje waarmee je indruk kunt maken op familie en vrienden. Je kunt het prutje ook een zelfverzonnen naam geven, bijvoorbeeld 'Gnorbel' of 'Brumshaf' en op Facebook zetten. Het is echt jóuw prutje.

Ding 2: Doe plakbandrolletjes om je tenen

Koop 10 plakbandrolletjes, prop al je tenen erin en probeer nu een beetje bukkend door het huis te lopen en indruk te maken op je vriend of vriendin of als je vrijgezel bent op je huisdier. Het werkt het best als je er ook eendengeluiden bij maakt anders slaat het nergens op en kun je het net zo goed niet doen.

Ding 3: Herorden je bestekla

Haal alle messen, vorken en lepels uit je bestekla en leg nu de vorken op de plek waar de messen lagen, de lepels op de plek waar de vorken lagen en de vorken op de plek waar de lepels lagen. Een erg leuke bezigheid die niet heel lang duurt maar waarschijnlijk wel veel voldoening geeft.

Ding 4: Trek al je kleren over elkaar heen aan

Pak alle kleren die je hebt en probeer ze allemaal over elkaar heen aan te trekken. Als je klaar bent trek je ze allemaal weer uit en leg je ze terug in de kast.

Ding 5: Knip alle lettertjes uit de krant

Pak een schaar en een oude krant die je toch niet meer gaat lezen en knip alle lettertjes er een voor een uit. Dus niet alleen de letters van de koppen maar echt ALLE lettertjes, ook van de artikelen enzo. Dit duurt misschien wel eventjes (boeiend je hebt toch weekend) maar als je hiermee klaar bent kan het echte leuke werk gaan beginnen; Je gaat nu namelijk alle lettertjes die je zojuist hebt uitgeknipt sorteren per letter. Dus alle A's bij elkaar, alle B's bij elkaar, alle C's bij elkaar etc. Op het eind kun je ze dan makkelijk tellen, dan kun je dus zien welke letter het meest voorkomt in de krant. De uitslag kun je dan op Facebook posten. Je kunt ook de redactie van de krant bellen (moet je wel wachten tot maandag) om het te vertellen, ze zullen erg blij zijn met deze informatie.

Weten jullie ook nog dingen zeg ze dan hieronder, fijn weekend doei

Lees ook: 5 manieren om onder een gesprek met een hipster uit te komen

Ook leuk: