Liken, delen en

Lekker reageren

Hallo, ben jij het ook zo zat om telkens maar als lustobject door het leven te gaan? Wil jij ook wel eens gewoon een keer rustig in de stad een biertje kunnen drinken zonder dat je meteen na afloop door jan en alleman het bed in wordt gemanipuleerd? We begrijpen dat een one night stand af en toe best wel eens leuk kan zijn, maar zeg nou zelf; negen van de tien keer is er toch gewoon geen zak aan? Hoog tijd dus om jezelf tegen jezelf in bescherming te nemen en maar eens lekker een eind te breien aan al dat achterlijke geseks. Fuck n*&ken. Weg met de one night stand, lang leve lekker in je eentje in bed liggen met een pak pennywafels en een fles perensap. Hier 5 tips die je kans op een one night stand aanzienlijk verkleinen:

Tip 1

Zet voordat je gaat stappen al je ramen en deuren wagenwijd open en smeer je bed en je bank helemaal in met honing. Als je dan ’s nachts weer thuiskomt met iemand die een one night stand met je wilt zit waarschijnlijk je hele bed onder de bijen. Als hij of zij dan zegt “oh geeft niet dan pakken we toch de bank” dan loop je naar de bank en dan zul je zien dat ook daar allemaal bijen op zitten omdat je die ook hebt ingesmeerd met honing. Zeg dat je de one night stand helaas moet cancellen om je geen zin hebt in bijen in je k^*t.

Tip 2

Als jullie na het stappen bij jou thuis zijn aangekomen en in het tuinpad staan te tongen zeg je “kom je mee naar binnen hihi?” als hij of zij dan zegt “ja is goed” dan zeg je “oké maar we moeten wel een beetje rustig doen want m’n vrouw(of man) en kinderen liggen te slapen”. Hij of zij zal dan echt zoiets hebben van huh ik ga echt niet een one night stand hebben met iemand die een gezin heeft doei

Tip 3

Smeer je onderbroek vol met Filet americain en kappertjes voordat je naar de disco gaat. Als je dan ineens met iemand staat te tongen en diegene begint met zijn of haar hand in je broek te wroeten zal hij of zij echt zoiets hebben van gadver wat is dit. Dan zeg jij "haha dat is Filet americain" en dan zegt hij of zij “en die harde stukjes dan? Zijn dat uitjes?” dan zeg jij “nee kappertjes, zucht, met iemand die niet eens het verschil tussen uitjes en kappertjes kan voelen ga ik dus echt niet naar bed sorry de groeten doei"

Tip 4

Zeg voordat jullie op de fiets stappen om naar jouw huis te gaan dat je eerst nog even langs de condoomautomaat wilt omdat je geen condooms in huis hebt. Als jullie bij de condoomautomaat zijn aangekomen begin je vanuit het niets ineens heel hysterisch als een opgefokte specht met je gezicht op dat automaat te rammen, net zo lang totdat je neus gebroken is en er allemaal bloed uit komt. Daarna zeg je “shit ik denk dat ik toch eerst nog even langs de eerste hulp wip”. Met een beetje geluk staat daar een enorme rij en gaat de one night stand niet door.

Tip 5

Blijf gewoon thuis. De kans op een one night stand is vrijwel nihil als je gewoon lekker thuis in je eentje in bed blijft liggen.

Hebben jullie ook nog tips zeg ze dan hieronder, veel plezier in de disco en tot de volgende keer

Lees ook: 5 manieren om onder een gesprek met een hipster uit te komen

Ook leuk: