Liken, delen en

Lekker reageren

Hoi, worden dit de modetrends van 2017?

Modetrend 1

Je ziet ze tegenwoordig echt overal en bijna iedereen heeft er wel een paar: billen. Dus waarom zou daar niet wat meer aandacht op gevestigd mogen worden? Vergeet die 2016 spijkerbroeken met gaten bij de knieën, deze jeans met gaten bij de billen gaan het helemaal worden in 2017. Knieën zijn passé, billen zijn hot. Lets go!

Modetrend 2

Mannen met baarden. Je kunt vandaag de dag haast de deur niet meer uitgaan zonder er een paar tegen het lijf te lopen. Het moge duidelijk zijn dat hier sprake is van een rasechte trend! Maar vergeet de gewone reguliere baard die aan de kind naar beneden hangt. Je baard naar boven over je gezicht heen kammen gaat het helemaal worden in 2017. Dikke prima!

Modetrend 3

We kennen natuurlijk allemaal wel de hakschoen, maar nu is er de hak. Ja je leest het goed, gewoon de hak. Zonder de schoen. Ideaal voor als je net onder de douche vandaan komt en je tenen nog niet hebt afgedroogd maar wel een beetje presentabel voor de dag wilt komen omdat je yuppen vrienden al op de bank zitten te wachten tot jij de gin tonic en wasabi nootjes op tafel komt zetten. Lets party!

Modetrend 4

Moet ik vandaag nou een korte broek aan? Een lange broek? Of misschien gewoon een lange broek met opgerolde pijpjes? Zoals we allemaal wel weten is het in Nederland erg lastig om je op het weer te kleden. Deze accordeon broek met in hoogte verstelbare broekspijpen maakt daar korte metten mee. Korte broek, lange broek, hoog water. Geen probleem, je switcht eenvoudig terwijl je ‘m aanhebt!

Modetrend 5

Nog een andere modetrend die wij met veel enthousiasme tegemoet zien zijn de ‘voetballen’. Deze schoenen in de vorm van ballen zijn door de extra ruimte die er naast de voet ontstaat ideaal om aan te trekken tijdens een avondje uit. Je kunt er namelijk, naast natuurlijk je voeten, eenvoudig je portemonnee, een doosje condooms of een pakje sigaretten in kwijt. Hierdoor zijn die vervelende handtasjes die je altijd per ongelijk overal laat slingeren voorgoed verleden tijd.

Klik hieronder voor vet leuke Kakhiel mode (Nu 15% korting op alle t-shirts met de code SUPERSHIRT)

geef chips haha doei

Ook leuk: