Liken, delen en

Lekker reageren

Kakhiel Horoscoop 2017

61551
0

Hoi, hier een kakhiel horoscoop, wat staat er voor 2017 in de sterren geschreven voor jou?

Waterman

Voor jou gaat er weinig veranderen het komende jaar maar dat hoeft ook niet want alles gaat al best prima dus gewoon niet zeiken haha doei

Vissen

2017 wordt voor jou een onstuimig jaar met veel diepe dalen maar gelukkig ook een aantal torenhoge pieken, financieel gezien ga jij er het komende jaar behoorlijk op vooruit maar let wel een beetje op je gezondheid want elke dag nasi met gefrituurde kip is niet heel goed voor je

Ram

Alles waar je in 2016 aan begonnen bent en wat niet echt gelukt is zal in 2017 wederom keihard mislukken, behalve dat ene, waar je al zo lang van droomt

Stier

Relaties onderhouden is niet jouw sterkste punt, mensen vinden jou over het algemeen maar een beetje een zeikerd,.Maar niet getreurd, in 2017 zul je zien dat er wel degelijk iemand op deze aardkloot rondloopt die jou serieus neemt, alleen is dat wel de ware voor jou, en heeft hij/zij wel echt goede intenties??

Tweelingen

Bier, liters bier. Extreem veel bier.

Kreeft

2017 wordt geen best jaar voor jou, althans zo lijkt het. Maar wie weet klopt er wel geen zak van en wordt het alsnog wel een best jaar haha.

Leeuw

Alles wat de afgelopen 10 jaar zo eenvoudig leek te zijn blijkt komend jaar wederom een fluitje van een cent, het leven is een lachertje, proost.

Maagd

Iedereen om jou heen gaat in 2017 inzien hoe geniaal jij bent, maar blijf ook vooral geloven in jezelf, appelstroop en kroketten.

Weegschaal

Tikkertje was vroeger op het schoolplein jouw favoriete bezigheid, komend jaar zal dit spel weer een belangrijke rol gaan spelen in jouw leven. En doe nou eens wat aan je uiterlijk.

Schorpioen

Jij zult komend jaar helaas een paar maandjes moeten brommen, ergens rond mei zul je in de gevangenis belanden voor een extreem dom vergrijp. Maar wie weet denk je na het lezen van deze horoscoop wel een keertje goed na en blijf je vrij man (of vrouw als je een kut hebt)

Boogschutter

De boog kan niet altijd gespannen staan, in 2017 gaat er een aantal dingen gebeuren waar je niet op gerekend had. Hint: Kijk uit voor mensen in je nabije omgeving met een zachte G. Een butler nemen is geen oplossing, naar de hoeren gaan evenmin.

Steenbok

in 2017 ga jij eindelijk eens inzien hoe leuk doe-het-zelven nou eigenlijk is, na het in elkaar timmeren van je eigen tuinhuis, konijnenhok en eettafel is het misschien tijd voor iets groters? Wellicht een eigen huis? Of koop je toch die droomvilla van die gigantische financiƫle klapper die je gaat maken ergens rond april?

Putjesschepper

Haha grapje dit sterrenbeeld bestaat niet doei

Ook leuk: