Liken, delen en

Lekker reageren

Hoi, niets is irritanter dan een zwak WIFI signaal waardoor je filmpjes de hele tijd niet willen laden en het zesduizend jaar duurt voordat je een website kunt bekijken. Je moet dan ineens noodgedwongen iets anders gaan doen, en dat is vaak knap lastig want wat ga je in hemelsnaam doen waar je geen internet bij nodig hebt? Hier tien dingen die leuk zijn om te doen als je geen WIFI hebt:

Ding 1: Een gesprek voeren met iemand anders die ook brak WIFI heeft

Zoek iemand op die ook geen WIFI heeft en gebruik je mond i.p.v. je vingers om een gesprek aan te knopen. Een goeie openingszin is bijvoorbeeld “Hoi, alles goed?” Je gesprekspartner zal dan kunnen antwoorden met “Ja, en met jou?” en vervolgens ontstaat er automatisch een gesprek, echt vet lachen.

Ding 2: Naar de wc gaan

Gebruik dit momentje voor jezelf eens om je blaas te legen of je darmen leeg te kakken in de wc (wel goed mikken) dan hoef je dat later niet meer te doen als je WIFI het weer doet zodat je dan extra lang kunt internetten, win-win.

Ding 3: Een rondje lopen

Lichaamsbeweging is goed voor je en door al dat geïnternet komt het er natuurlijk nooit meer van. Grijp dit moment daarom eens aan om een rondje door je buurt te lopen, wie weet kom je onderweg nog een paar leuke eenden of katten tegen, die hebben ook nooit WIFI dus wellicht kunnen jullie dan samen ding 1 toepassen.

Ding 4: Een boterham eten

Ook dit kan erg leuk zijn als je het niet te serieus neemt, smeer bijvoorbeeld je gezicht eens vol met pindakaas en giet er een pak hagelslag overheen, maak vervolgens een paar gezellige selfies en zet deze op Instagram zodra je WIFI het weer doet.

Ding 5: Je bestekla schoonmaken

Echt zo’n rotklusje dat je altijd uitstelt omdat je liever de hele middag op Facebook vierhonderd keer door dezelfde newsfeed zit te scrollen, zonder WIFI gaat dat niet dus dit is dan wel echt het ideale moment om je computer uit het raam te flikkeren en een emmer sop in je bestekla te gieten.

Ding 6: Uit het raam kijken

Ook een erg leuke bezigheid, vooral als je ergens woont waar wel eens wat gebeurt. Zo kan het bijvoorbeeld erg vermakelijk zijn als er iemand met x-benen langs je huis loopt die zijn hond aan het uitlaten is, of als er een vogel met een hele dikke kop door je tuin loopt. Echt lachen.

Ding 7: Slapen

Werkt vooral goed als je zo snel mogelijk weer wilt internetten, want als je slaapt gaat de tijd heel snel dus als je dan wakker wordt en je WIFI doet het weer dan lijkt het eigenlijk net alsof je niets gemist hebt.

Weten jullie ook nog dingen die leuk zijn om te doen zonder WIFI zeg dan hieronder haha bedankt.

Ook leuk: