Liken, delen en

Lekker reageren

Ding 1: Chocolade eten

Dit is een erg leuke en populaire bezigheid onder jonge meiden, het gaat als volgt: Je koopt een lekkere dikke reep chocolade bij de supermarkt of bij het tankstation en vervolgens bel je je beste vriendin op en zeg je “Hoi met mij, kom je chocolade eten?” Je beste vriendin kan dan antwoorden met “Ja” of als ze geen zin heeft met “Nee”. Als het antwoord ja is kunnen jullie de reep chocolade samen opeten op bed, of bijvoorbeeld op de bank, misschien zelfs wel op een stoel.

Ding 2: Kledingstukken bekijken in de stad

Vrouwen zijn gek op kleren, laat daar a.u.b. geen misverstand over bestaan. Het is dan ook lang geen gek idee om deze activiteit lekker samen met je “bestie” uit te voeren. Wat jullie dan kunnen doen is samen lekker arm in arm langs etalages van kledingwinkels lopen en wijzen naar leuke kledingstukken, daarbij kun je zeggen “Kijk die, die is mooi!” je beste vriendin kan dan antwoorden met “Ja, en die daar ook, of die!” Vervolgens kunnen jullie via de ingang bij de kledingwinkel naar binnen lopen en de zojuist aangewezen kledingstukken in het echt zonder glazen ruit ertussen bekijken, en misschien zelfs wel aantrekken en kopen. Al gaat dat laatste misschien wat ver.

Ding 3: Over leuke jongens praten

Hier is menig meisje ook dol op. Ga lekker samen met je beste vriendin in de sauna zitten en bijt het spits af door te zeggen “Ken je Rodney, die is echt leuk”. Vervolgens kan je vriendin met een andere naam op de proppen komen van een jongen die ook leuk is, bijvoorbeeld Jelte. Of Pieter. Maar het kunnen ook andere namen zijn, het ligt er maar net aan welke leuke jongens jullie allemaal kennen.

Ding 4: Knutselen

Heb jij wel eens samen met je beste vriendin iets leuks in elkaar geknutseld? Het is een echte aanrader. Maak bijvoorbeeld eens een hert van satéprikkers en kastanjes. Voor de wat ondeugendere meiden onder ons is het misschien wel leuk om de vorm van een piemel uit een oud stuk karton te knippen, en die vervolgens tussen je benen te houden terwijl je beste vriendin een foto maakt. Maak de foto compleet door met je vingers het ‘peace-teken’ te maken. Lachen joh, jullie komen niet meer bij.

Ding 5: Een toneelstukje opvoeren

Dit is een vreselijk leuke activiteit voor meisjes van alle leeftijden, ook al lijkt het misschien wat kinderachtig, dat is het niet. Vraag je beste vriendin plaats te nemen op de bank in de woonkamer en zeg “Ben zo terug” Vervolgens ren je giechelend naar de keuken om je daar bijvoorbeeld als bouillonblokje te verkleden, dat doe je door in een bruine doos te kruipen en die vervolgens dicht te plakken. Daarna kun je roepen “KOM DAN! IK BEN EEN BOUILLONBLOKJE” Je beste vriendin kan hierop antwoorden met “Haha ja leuk” Uiteraard kun je jezelf ook als iets anders verkleden, bijvoorbeeld als een sjoelsteen, een badjuffrouw of een wolkenkrabber.

Weten jullie ook nog dingen die leuk zijn om te doen met je beste vriendin noem ze dan hieronder, en klik op de foto voor leuke truien om lol in te maken met je beste vriendinnen

Ook leuk: