Liken, delen en

Lekker reageren

Hoi, je kent het wel, zit je net lekker op je telefoon zonder wifi filmpjes van pratende katten op een robotstofzuiger te kijken of zesduizend selfies van je nieuwe oogschaduw door te sturen naar je BFF, is je data ineens op en moet je gaan lopen bijbetalen haha vet irritant. Heeft daar ooit iemand zin in gehad? NOPE!

Met Tele2 Unlimited is deze humeurverpestende struggle gelukkig voorgoed verleden tijd, want daarmee krijg je snel 4G internet zonder datalimiet, ook nog eens maandelijks opzegbaar. YEP! Hier 7 vet leuke dingen die je kunt doen met unlimited data op je telefoon:

Ding 1: In slaap donderen met FaceTime aan

Vet handig als je vriendje of vriendinnetje ver weg woont en jullie slapen niet bij elkaar dan kun je gewoon FaceTime aanzetten als jullie in bed liggen en dan gewoon in slaap donderen dan lijkt het ineens alsof jullie toch samen slapen haha.

Ding 2: Series bingewatchen bij je oma die geen internet heeft

Je kent het wel je gaat met je ouders een gezellig weekend mee naar je oma en dan blijkt ineens dat ze nog steeds geen internet heeft vet saai moet je weer de hele tijd van die oude Donald Ducks uit de jaren 50 gaan zitten lezen, zin in? NOPE! Met unlimited data hoeft dat dus niet meer want dan kun je ook gewoon overal supersnel onbeperkt series streamen.

Ding 3: DJ spelen op feestjes

Vet handig als je ergens op een feestje bent waar ze vet stomme muziek draaien kun je gewoon je eigen telefoon aansluiten en de hele avond muziek streamen die wél leuk is haha, YEP!

Ding 4: Hotspot maken in de trein

Stel je moet ieder weekend 4,5 uur in de trein zitten omdat je ouders in Groningen wonen en jij het wel een goed idee vond om in Maastricht te gaan studeren dan is het wel handig als je ook gewoon ff op je laptop kunt internetten. Met unlimited data kun je dan gewoon voor jezelf je eigen persoonlijke hotspot maken en je laptop koppelen aan je telefoon vet handig.

Ding 5: Je pratende kat filmen en live uitzenden op social media

Vet lachen als je kat iets heel raars doet of ineens kan praten dan wil je dat natuurlijk meteen aan de hele wereld laten zien met unlimited data hoef je je niet eerst helemaal zorgen te gaan lopen maken of je wifi wel aanstaat dus kun je gewoon direct live gaan op Facebook en Twitter enzo

Ding 6: Nooit meer ergens een wifi code vragen

Als je bij mensen op bezoek bent en gebruik wilt maken van hun wifi dan moeten ze altijd helemaal hun halve huis verbouwen of onder de bank kruipen om een foto van de achterkant van hun router te maken voor het wifi wachtwoord enzo maar met unlimited data is dat gelukkig voorgoed verleden tijd, YEP!

Ding 7: Honderd keer opnieuw een recept kijken

Als je vet slecht bent in koken en je wil een recept uit een youtube filmpje nadoen dan kun je dat filmpje nu gewoon honderd keer opnieuw bekijken als je telkens vergeet wat je ook alweer moest doen.

Unlimited van Tele2 is trouwens, voor 1 euro extra, ook maandelijks opzegbaar dus als je van flexibiliteit houdt en het stom vindt om ergens voor langere tijd aan vast te zitten dan is dit ook wel echt iets voor jou.

Weten jullie ook nog dingen die vet handig zijn met unlimited data? Noem ze dan hieronder in de comments en check hier voor meer info over de Tele2 bundels, haha doei.

Ook leuk: