Liken, delen en

Lekker reageren

Hoi, iedereen heeft eens in de zoveel tijd wel een keer een nieuw matras nodig, omdat die oude bijvoorbeeld in de fik gevlogen is tijdens een iets te wild huisfeest of gewoon omdat ie versleten is ofzo, haha. Maar een nieuw matras uitzoeken in de winkel is altijd best wel ongemakkelijk, want dan moet je erop gaan liggen terwijl er allemaal mensen langslopen en dat voelt gewoon best wel stom ofzo. In je eigen slaapkamer lopen er als het goed is ook niet de hele tijd allemaal vreemde mensen langs je bed. Daarom kun je er beter gewoon eentje online bij Matt Sleeps kopen. Dat scheelt je weer een hoop van deze ongemakkelijke situaties:

1: Je mag niet eens blijven slapen

Als je wilt blijven overnachten word je meteen heel raar aangekeken, maar hoe kun je nou weten of het een goed matras is als je er niet eens echt op hebt geslapen? Een matras van Matt Sleeps kun je gewoon 120 dagen gratis uitproberen, vet relaxed.

2: Hij past niet in je auto

Als je dan eindelijk een keuze hebt gemaakt en zo snel mogelijk naar huis wil met dat ding blijkt meestal op de parkeerplaats dat ie niet eens in je auto past waardoor je hem helemaal moet laten bezorgen en dan kun je er weer 6 weken op gaan liggen wachten op je oude versleten matras, schiet echt niet op. Een matras van Matt Sleeps heb je binnen 4 werkdagen in huis, wordt gratis bezorgd en eventueel ook kosteloos weer opgehaald als ie niet bevalt.

3: Je moet vet moeilijke vragen beantwoorden

Ze gaan altijd hele moeilijke vragen stellen over materialen enzo waardoor je ineens in een soort kruisverhoor verzeild raakt terwijl je er niet eens echt verstand van hebt. Vet vermoeiend, vooral als je al best lang slecht hebt geslapen op je oude matras. Als je online een matras bestelt kun je tenminste zelf even rustig op je gemak uitzoeken wat alles betekent.

4: Er zijn nergens pashokjes

Als je een matras echt goed wil testen moet je natuurlijk wel eerst je pyjama aantrekken want thuis ga je meestal ook niet in je normale kleren in bed liggen. Helaas hebben de meeste beddenwinkels geen pashokjes waardoor je je midden in de winkel moet gaan staan omkleden, vet ongemakkelijk als het druk is.

5: Je moet liggend praten

Als je dan net lekker ligt op zo’n matras komt de verkoper meteen als een soort roofvogel boven je hangen om te vragen wat je ervan vindt. Liggend praten met iemand die boven je hangt is vet ongemakkelijk en creëert ook een soort rare machtsverhouding waarin jij de kwetsbare prooi bent en misschien wel domme overhaaste beslissingen neemt. Voor je het weet zit je dan weer opgescheept met een matras die niet bevalt.

6: Je krijgt een gebruikt kussen

Als je niet je eigen kussen meeneemt moet je met je hoofd op een vet goor kussen gaan liggen waar misschien wel allemaal rare schimmels en bacteriën ingetrokken zijn door mensen die hun haren nooit wassen, lekker hygiënisch.

7: Soms lig je ineens naast een vreemd iemand in bed

Als het een beetje druk is in de winkel en er zijn meerdere mensen die dezelfde matrassen willen testen kan het wel eens voorkomen dat er ineens een vreemd iemand naast je neerploft in bed, vet ongemakkelijk. Vooral als je ook nog eens half in de etalage ligt en de buurman loopt langs en gaat dan in de buurt rond lopen bazuinen dat ie jou in bed heeft zien liggen met iemand anders.

8: Het licht mag niet uit

De meeste mensen slapen in het donker dus zou het voor de experience ook wel logischer zijn als het licht even uit mag in de winkel, maar meestal gaan ze daar enorm moeilijk over doen en ze hebben vaak ook niet eens gordijnen waardoor het dan alsnog niet echt donker wordt.

9: Je kunt niet álles testen

Naast slapen gebruiken mensen hun matras ook nog wel eens voor andere dingen maar ja die je kun je helaas ook niet echt testen in een winkel.

10: Niet alle bedden staan tegen de muur

Vaak hebben ze die bedden gewoon random in het midden van de winkel neergekwakt en staan ze niet eens tegen een muur waardoor je dus niet kunt testen of ze wel lekker zitten. In bed zitten met je rug tegen de muur is wel handig als je vaak ontbijt in bed want als je dat liggend gaat doen zit binnen no time je hele gezicht onder de yoghurt.

11: Je betaalt ook nog eens de hoofdprijs

Een winkel neemt vaak 250 tot 300% marge waardoor je vet veel betaalt en dan is ineens al je geld op waardoor je geen pyjama meer kunt kopen, vet irritant want dan moet je in je normale kleren slapen en dat ligt nooit echt lekker.


Al met al genoeg reden dus om gewoon even lekker makkelijk online een goed matras uit te kiezen, haha. Bij het Nederlandse Matt Sleeps bijvoorbeeld. Hoef je tenminste niet in zo’n ongemakkelijke showroom te gaan liggen. De kosten die ze hiermee besparen geven ze door aan de consument, vet aardig. Bij Matt Sleeps snappen ze ook dat de enige plek waar je een matras echt goed kan testen je eigen slaapkamer is, daarom mag je het gewoon 120 dagen gratis uitproberen en als het niet bevalt dan komen ze het kosteloos weer ophalen. Het wordt dan gedoneerd zodat ze het niet in de prullenbak hoeven te smijten, haha. Ze verkopen trouwens ook maar één soort matras dat volledig zelf aanpasbaar is. Dus als je partner of huisdier liever een zacht matras heeft en jij liever een hardere, dan kun je gewoon de ene helft op zacht zetten en de andere helft op hard, vet handig. Met de code KAKHIEL krijg je ook nog eens 10% korting op het gehele assortiment: Bekijk het hier!


Slaap lekker, doei

Ook leuk: