Liken, delen en

Lekker reageren

Hoi, iedereen droomt er wel eens van: meedoen aan een loterij en dan de volgende dag ineens 40 miljoen euro op je rekening hebben staan, vet veel haha. Hier alvast 7 inspirerende dingen die je met al dat geld zou kunnen doen:

Ding 1:

Een traplift aan laten leggen bij iedere drempel of opstapje in je huis zodat je nooit meer moeite hoeft te doen door je been meer dan 1cm op te tillen.

Ding 2:

Naar een kunstveiling gaan en dan een extreem duur schilderij kopen van een bekende kunstenaar en daar dan een foto van maken en die instellen als desktop-achtergrond op je computer en het schilderij dan zelf gewoon in de prullenbak knikkeren, haha.

Ding 3:

Een waterbed kopen en die helemaal vullen met extreem dure champagne i.p.v. met water, dat ligt toch net ff wat lekkerder.

Ding 4:

Een villa kopen met een vet groot zwembad in de tuin en dan in dat zwembad weer een tuin maken met daarin weer een zwembad. Dan heb je een huis met een zwembad in de tuin met een zwembad in de tuin ofzo, haha.

Ding 5:

Een vrouw zoeken die Jet heet en dan een privéjet voor haar kopen zodat je deze grap kunt maken:

Ding 6:

Alle dakpannen van je huis vervangen door blikjes kaviaar en dan zelf ergens anders gaan wonen omdat het gaat stinken als de zon erop staat.

Ding 7:

Alle beschikbare kaarten van een cabaretier die je niet grappig vindt opkopen en dan in je eentje in de zaal gaan zitten en in slaap vallen.

Maar je kunt natuurlijk ook iets minder doms doen met je geld als je de hoogste Jackpot van Nederland wint. Je kunt bijvoorbeeld iets écht unieks kopen, iets wat verder helemaal niemand heeft. Zoals Toni Bienemann in deze video, haha:

Bekijk ook de andere afleveringen op rtl.nl/ditheeftniemand. Stel jij hebt dinsdag of vrijdag ook ineens zoooveel money omdat je de Eurojackpot wint, wat zou jij dan kopen wat verder helemaal niemand anders heeft? Laat het Eurojackpot weten via deze link en maak kans op een exclusieve miljonairs experience in Parijs of Saint Tropez!

Haha doei.

Eurojackpot.nl 18+ speelbewust Voor het organiseren van Eurojackpot is vergunning verleend door de Kansspelautoriteit.

Ook leuk: