Liken, delen en

Lekker reageren

Hoi, de meeste mensen die ineens heel rijk zijn omdat ze de jackpot hebben gewonnen gaan altijd van die supercliché dure dingen kopen die eigenlijk best saai zijn en die alle andere miljonairs ook al hebben. Best dom want dat verveelt volgens mij best snel, haha. Hier 6 vet dure 13-in-een-dozijn-dingen waar miljonairs hun geld aan uitgeven:

Ding 1: Een sportwagen van een paar ton

Wel leuk om een paar rondjes mee te rijden maar daarna heb je het ook wel weer gezien. Je mag ook niet eens harder dan 100 km/u hier op de snelweg dus dan kun je net zo goed de trein pakken volgens mij. Kun je tenminste bier drinken, haha.

Ding 2: Een extreem duur horloge

Hier kun je misschien 3 keer stoer mee doen op een verjaardag maar stiekem vindt iedereen je dan ook best wel een sukkel en je kunt ook gewoon op je telefoon kijken hoe laat is het.

Ding 3: Een helikopter

Maakt vet veel herrie dus je krijgt er alleen maar koppijn van en je mag bijna nergens landen, echt handig. Nog een nadeel is dat alle planten in je tuin kapotgaan door de wind die er onder vandaan komt als je opstijgt.

Ding 4: Een jacht

In Nederland is het 9 van de 10 keer snertweer dus dan heb je er eigenlijk sowieso al niks aan en dan ligt dat ding ergens in een jachthaven weg te rotten terwijl je wel de hele tijd vet veel geld moet betalen voor die ligplaats.

Ding 5: Duur eten in in een sterrenrestaurant.

Hier schiet je eigenlijk ook niks mee op want je hebt er maar één keer plezier van en de volgende ochtend ligt het alweer in de wc. Kun je dat geld net zo goed meteen door de wc spoelen, haha.

Ding 6: Diamanten

Ziet er wel leuk uit maar die dingen zijn altijd extreem klein waardoor je ze de hele tijd kwijtraakt of je hond eet ze per ongeluk op ofzo

Als je dan toch zoveel geld hebt kun je beter iets écht unieks kopen, iets dat verder helemaal niemand heeft. Zoals Oos Kesbeke in deze video:

Bekijk ook de andere afleveringen op rtl.nl/ditheeftniemand. Stel jij hebt dinsdag of vrijdag ook ineens zoooveel money omdat je de Eurojackpot wint, wat zou jij dan kopen wat verder helemaal niemand anders heeft? Laat het Eurojackpot weten via deze link en maak kans op een exclusieve miljonairs experience in Parijs of Saint Tropez!

Haha doei.

Eurojackpot.nl 18+ speelbewust Voor het organiseren van Eurojackpot is vergunning verleend door de Kansspelautoriteit.

Ook leuk: