Liken, delen en

Lekker reageren

Hoi, de meeste mensen die ineens vet veel geld winnen gaan dan een villa met een grote tuin kopen, lekker origineel. Eigenlijk is het veel grappiger om gewoon iets heel unieks met je huidige woning en tuin te doen. Hier een paar voorbeelden:

1: Een mini-wildwaterpark aanleggen in je voortuin

Gewoon de hele voortuin van je rijtjeshuis ombouwen tot een soort wildwaterpark met een glijbaan uit je slaapkamerraam enzo, vet handig als er een bezorger voor de deur staat en je hebt geen zin om helemaal de trap af te moeten. Of als je in één klap goed wakker wilt worden na een heftige nacht.

2: Een tropische dome laten bouwen

Een soort grote koepel waarbinnen het altijd lekker warm is en je je helemaal in een tropisch oord waant, vet handig omdat het hier toch 9 van de 10 keer smerig rotweer is en dan hoef je ook niet meer met het vliegtuig haha.

3: Een uitkijktoren kopen en in je achtertuin zetten

Dit is ook wel handig want dan kun je bijvoorbeeld alvast kijken hoe druk het bij de supermarkt is ofzo. Of je visite heel lang blijven uitzwaaien tot ze thuis zij

4: Een achtbaan die door je huis gaat

Als je gezellig in de tuin zit te borrelen en je moet even iets pakken op zolder of je wilt gaan slapen dan is dit ook wel handig als je geen zin hebt om weer helemaal die trap op te gaan haha.

5: Wat Erik de Zwart gedaan heeft...

Erik de Zwart heeft ook iets vrij unieks met z’n tuin gedaan, benieuwd wat? Check dan hier zijn aflevering van Eurojackpot Dit Heeft Niemand:

Bekijk ook de andere afleveringen via deze YouTube playlist.

Haha doei

Eurojackpot.nl 18+ speelbewust. Voor het organiseren van Eurojackpot is vergunning verleend door de Kansspelautoriteit.

Ook leuk: