Liken, delen en

Lekker reageren

Hoi, als je ineens vet rijk wordt omdat je de Eurojackpot wint dan kun je allemaal dingen kopen die vet duur zijn, echt lachen. Wel grappig want je hebt dan ook altijd van die dingen die er heel goedkoop uitzien omdat ze kapot of versleten zijn, maar die dan ineens een fortuin waard blijken te zijn omdat ze zo uniek zijn ofzo. Iedere miljonair heeft wel zo’n uniek voorwerp in huis liggen wat verder helemaal niemand anders heeft. Hier 6 unieke dingen die volgens mij ook heel veel geld waard zouden zijn als ze te koop waren, ook al zijn ze kapot of versleten:

1: Een sneeuwpop uit Home Alone 1

Die film is al best oud en ondertussen heeft het ook al een paar keer gedooid dus dan heb je waarschijnlijk alleen maar een emmer water met een wortel erin. Maar wel heel uniek want je bent dan wel echt de enige die dat heeft. Wel goed opbergen achter slot en grendel voordat je hond ‘m leegdrinkt ofzo.

2: Alle doormidden gebroken telefoons van De Baron uit Bassie & Adriaan

In iedere aflevering was het weer raak: ‘Drommels, drommels en nog eens drommels!’ En dan KRAK!. Weer een telefoonhoorn in tweeën. Hoe tof zou het zijn als jij ál deze telefoons uit alle seizoenen Bassie & Adriaan kon opkopen in een grote container ofzo. Best uniek. Je kunt er dan alleen niet meer mee bellen omdat ze kapot zijn, dus eigenlijk heb je er dan niet echt iets aan haha.

3: Het allereerste wiel dat ooit is uitgevonden

Wel lachen om te kopen als ie nog zou bestaan, want dat ding is dan echt duizenden jaren oud en dan heb je gewoon als enige het allereerste wiel ooit. Je kan er alleen vrij weinig mee want waarschijnlijk dondert ie meteen uit elkaar als je ‘m oppakt en de kans dat ie op je auto past is denk ik ook best klein.

4: De bureaustoel waar Bill Gates Windows op heeft verzonnen

Wel uniek om te hebben maar waarschijnlijk compleet versleten omdat Bill Gates vet veel heeft gecomputerd. Deze moet je ook wel echt goed opbergen omdat mensen anders denken dat ie bij het grofvuil kan en dan pleuren ze ‘m weg.

5: De kapotgeramde gitaar van je favoriete rockster

Echt uniek om in huis te hebben maar je kunt er denk ik precies 0 liedjes op spelen omdat ie dus kapotgeramd is, dus dat is dan wel jammer. Maar je kunt er wel stoer mee doen tegen visite enzo.

6: De tekening van die vrouw uit de Titanic die zei “Draw me like one of your French girls”

Een legendarische scene uit de film en als dat echt zo zou hebben plaatsgevonden dan zou die tekening vet veel geld waard zijn, best uniek om te hebben dus. Alleen wel jammer dat dat ding dan 111 jaar onder water heeft gelegen dus dan zie je denk ik niet eens meer wat er precies getekend is haha.

Zo zijn er natuurlijk nog veel meer unieke dingen die je wel echt kunt kopen als je miljonair bent, zoals Jasper Lijfering laat zien in deze aflevering van Eurojackpot Dit Heeft Niemand:

Bekijk ook de andere afleveringen via deze YouTube playlist.

Haha doei

Eurojackpot.nl 18+ speelbewust. Voor het organiseren van Eurojackpot is vergunning verleend door de Kansspelautoriteit.

Ook leuk: