Liken, delen en

Lekker reageren

Hoi, meestal zijn dingen ineens vet veel geld waard als ze van een beroemd persoon zijn, bijvoorbeeld de sokken van Madonna, daar heeft vast wel iemand een paar ton voor over haha. Hier 5 unieke dingen van beroemdheden die denk ik ook best duur zouden zijn, maar die je helaas onmogelijk kunt kopen, al ben je nog zo rijk:

1: Het krijtje waarmee Einstein de relativiteitstheorie op het schoolbord heeft geschreven

Zou echt tof zijn om die te hebben, maar waarschijnlijk is dat krijtje allang op want Einstein was wel echt zo’n man die al z’n krijtjes helemaal opmaakte denk ik.

2: De eerste ui die Gordon Ramsay ooit gesneden heeft

Waarschijnlijk is die ui daarna ook meteen gebakken en opgegeten door iemand dus die kun je dan ook niet echt meer kopen helaas. Je zou eventueel nog wel kunnen achterhalen wie ‘m dan heeft opgegeten en vragen of het lekker was maar daar heb je eigenlijk ook niet echt iets aan.

3: De stropdas van Spongebob Squarepants

Die zou iedereen wel in z’n bezit willen hebben maar helaas is Spongebob getekend en zijn stropdas ook dus dan sta je alweer met lege handen, jammer dan.

4: De lucht uit de banden van de auto waarmee Max Verstappen wereldkampioen werd

Ook al zou je dit op de een of andere manier nog kunnen kopen, dan nog gelooft waarschijnlijk helemaal niemand het omdat het er precies hetzelfde uitziet als alle andere lucht. Dus dan kun je er alsnog niet echt stoer mee doen tegenover al je vrienden haha.

5: Het spleetje tussen de tanden van Mike Tyson

Je kunt helaas niet het spleetje tussen iemands tanden kopen want dat is eigenlijk alleen maar lucht, dus dan zou je meteen het hele gebit eruit moeten halen maar ik denk dat jouw gebit er eerder uitligt als je dat bij Mike Tyson probeert haha.

Uiteraard zijn er ook unieke spullen van beroemdheden die je wél gewoon kunt kopen, check bijvoorbeeld wat Djamila Celina heeft in deze aflevering van Eurojackpot Dit Heeft Niemand:

Bekijk ook de andere afleveringen via deze YouTube playlist.

Haha doei

Eurojackpot.nl 18+ speelbewust. Voor het organiseren van Eurojackpot is vergunning verleend door de Kansspelautoriteit.

Ook leuk: