Liken, delen en

Lekker reageren

Hoi, de jackpotstand van Eurojackpot is op dit moment 87 miljoen euro, vet veel geld haha. Stel je voor dat je dat wint, dan kun je echt een heleboel dromen en fantasieën werkelijkheid laten worden. Wat zou jij doen met ‘Zooooveel Money’?? Hier alvast wat ideeën ter inspiratie!

Idee 1:

Stel je vrouw of je beste vriendin wordt 50 en die wil je eens lekker in het zonnetje zetten dan zou je dus gewoon allemaal vet grote billboards door het hele dorp heen kunnen laten plaatsen zodat je de hele tijd overal getoeter hoort, echt lachen haha. Een verjaardag om nooit te vergeten.

Idee 2:

Als je langgekoesterde droom was om ooit nog een keer ieder treinstation in Nederland te bezoeken dan kan dat ook gewoon als je de jackpot wint, dat zijn ongeveer 400 treinkaartjes en met 87 miljoen euro red je dat waarschijnlijk wel. Goeie reis alvast!

Idee 3:

Een paar topwetenschappers opbellen en vragen of ze een hyperrealistische kloon van jou kunnen maken die door middel van kunstmatige intelligentie ook echt kan communiceren met jouw stem en heel goed kan dansen enzo, dan kun je die voortaan naar huisfeestjes sturen waar je zelf geen zin in hebt en dan kun je gewoon lekker thuis op de bank blijven gamen.

Idee 4:

Stel je wint 87 miljoen euro dan kun je ook gewoon 87 goede doelen uitzoeken en die allemaal een miljoen geven. Als je bijvoorbeeld een miljoen geeft aan het kattenasiel bij jou om de hoek dan kunnen ze die beesten ook allemaal een keer een all-you-can-eat experience geven of elke vrijdag een katten-vrijmibo organiseren met vet exclusieve kattenmelk ofzo.

Idee 5:

Een lucht-bbq organiseren voor al je vrienden. Het is dan dus de bedoeling dat je voor iedereen een luchtballon huurt en met z’n allen hoog in de lucht gaat bbq’en. Wel handig want dan hebben de buren ook geen last van de stank en je tuin kan niet in de fik vliegen.

Welke droom of fantasie zou jij uit laten komen als je de jackpot van 87 miljoen wint? Speel nu mee en maak kans! De trekking is vrijdag 28 juli en een lot kost 2 euro.

Haha doei

Eurojackpot.nl 18+ speelbewust. Voor het organiseren van Eurojackpot is vergunning verleend door de Kansspelautoriteit.

Ook leuk: